لوبیا چیتی عمده فروشی محبوب ترین لوبیا خشک در ایالات متحده است. آنها انواع لوبیا معمولی (Phaseolus vulgaris) هستند که اغلب در غذاهای مکزیکی استفاده می شود. لوبیا چیتی به رنگ بژ با لکههای قهوهای مایل به قرمز در هنگام خشک شدن به رنگ قهوهای روشن یا صورتی کم رنگ در میآید.
آنها طعمی خاکی و تقریبا آجیلی دارند و تهیه آنها ساده است. آنها به طور منظم کامل یا له شده خورده می شوند. لوبیا چیتی نه تنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است، بلکه ممکن است چندین فواید سلامتی چشمگیر را نیز ارائه دهد.
در اینجا 7 مزیت سلامتی و تغذیه ای لوبیا چیتی آورده شده است. لوبیا خشک (Phaseolus vulgaris L.) یا لوبیا معمولی به دلیل داشتن پروتئین بالا، فیبر، پری بیوتیک، ویتامین B و ترکیبات ریز مغذی های شیمیایی متنوع، به عنوان یک غذای تقریباً عالی شناخته شده است.
لوبیا خشک را میتوان در مناطق مختلف زیستمحیطی کشت کرد و به اشکال مختلف مانند دانههای کامل فرآورینشده، به عنوان بخشی از مخلوط، محصولات کنسرو شده یا بهعنوان جایگزین آرد گندم بدون گلوتن توزیع کرد.
در نتیجه، لوبیا خشک در سراسر جهان استفاده می شود که نشان دهنده 50٪ از حبوبات دانه ای است که به عنوان منبع غذایی انسان مصرف می شود. از طرف دیگر، علیرغم ارتباط با کاهش خطرات بیماری یا وضعیت های رایج در فرهنگ های غربی، مانند استرس اکسیداتیو، التهاب، سرطان، بیماری قلبی و سندرم متابولیک، مصرف کلی لوبیا خشک ایالات متحده کم است.
از 14 طبقه مختلف بازار که در ایالات متحده رشد می کنند، لوبیا چیتی از نظر تولیدو مصرف اکثریت زیادی را به خود اختصاص می دهد. اگرچه تمام کلاسهای بازار حاوی اجزای اصلی مشابه (پروتئین، چربی، کربوهیدرات، مواد معدنی) هستند، اما هر کدام دارای پروفایلهای شیمیایی جزئی منحصر به فردی هستند که میتوانند بر نتایج غذایی عملکردی آنها تأثیر بگذارند.
با این حال، لوبیا خشک مورد مطالعه قرار نگرفته است و برنامه های تحقیقاتی در مقایسه با سایر کالاها به شدت کم بودجه هستند. بنابراین، هدف این بررسی ارائه اطلاعات در مورد لوبیا خشک به عنوان یک محصول مهم نه تنها برای بخش کشاورزی ایالات متحده (گذشته و حال) بلکه به عنوان یک غذای کاربردی بالقوه برای جوامع غربی با تاکید بر لوبیا چیتی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.